Pages

1. helmikuuta 2015

Vadelma-suklaakakut valmistuneelle



Pääsin tekemään valmistujaisjuhliin kaksi kermakakkua. Kakkujen sisälle toivottiin vadelmamoussea (ohje täällä), joka on muuten oikein hyvä ja kehuttu täyte! Vadelmamousse on ihanaa suklaapohjan kanssa, eikä tuosta yhdistelmästä tule yhtään liian makea kakku. Kakun reunat pursotin lehtityllalla. Pidän paljon tästä pursotustyylistä. Lisäksi kakun päälle toivottiin jotain baariaiheista koristelua, joten tein siihen shamppanjapullon vaaleanpunaisten ruusujen kera.

Lämpimät onnittelut valmistumisen johdosta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä mieltä lämmittävä tervehdys Suklaapeikolle - myös kysymykset ja reseptiehdotukset ovat erittäin tervetulleita!